Sladký dezert tang
Potřebné ingredience
Testo:
4 vejce
100ml oleje
100 ml mléka
200g práškového cukru
200g polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
Krém:
1 šlehačka v prášku
150 ml mléka
2 kyselé smetany
vanilkový cukor
Želatina pudinková
:800ml vody
2 Zlaté klasy
200g krystalového cukru
2ks Tang (tropical, citrón, pomeranč…
Postup přípravy
Vejce s cukrem umícháme do pěny, pomalu přidáme olej, mlieko a mouku s práškem do pečiva. Těsto dáme na vymazaný, pomoučenýý plech a upečeme. Práškovou šlehačku rozmícháme v mléku a vyšleháme ji
Kysane metany smícháme s vanilkovým cukrem podle chuti, zlehka zapracujeme šlehačku a natřeme na vychladlé těsto.
Asi 200ml vody uvaříme s cukrem. Ve zvyšnej vodê rozmícháme prášky Zlatý klas a Tang. Za stálého míchání směs vlejeme do vařící vody s cukrem a vaříme dokud nezhoustne. Vychladlý krém natřeme na prvni krém a necháme v chladu stuhnout.
Kysane metany smícháme s vanilkovým cukrem podle chuti, zlehka zapracujeme šlehačku a natřeme na vychladlé těsto.
Asi 200ml vody uvaříme s cukrem. Ve zvyšnej vodê rozmícháme prášky Zlatý klas a Tang. Za stálého míchání směs vlejeme do vařící vody s cukrem a vaříme dokud nezhoustne. Vychladlý krém natřeme na prvni krém a necháme v chladu stuhnout.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé